Obvestilo o piškotkih2018-09-05T09:49:05+02:00

Obvestilo o piškotkih

1. Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Uporabljamo naslednje piškotke:

  • Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
  • Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

2. Naziv, opis in čas hranjenja piškotkov, ki jih uporabljamo na spletni strani:

Spletna stran
Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni. Za njih soglasje ni potrebno.

Piškotki Google Analytics
__utma: doba hranjenja piškotka = 2 leti
__utmb: doba hranjenja piškotka = 30 minut
__utmc: doba hranjenja piškotka = ob zaprtju brskalnika
__utmz: doba hranjenja piškotka = 6 mesecev
Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. S splošno uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

3. Kako upravljati s piškotki?

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale.

V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku.

Verified by ExactMetrics